• puhelin358 500 272814
  • emailjouni.sistonen@sistosenkuljetus.fi
  • osoiteViehkanpääntie 245, 82350 Tikkala

SISTOSEN KULJETUS

Sinivalkoista kuljetusta jo kohta seitsemän vuosikymmenen kokemuksella

Ota yhteyttä

Palvelut

1.Kuljetuspalvelut 

Suoritamme hake-, puru- ja kuorikekuljetuksia metsä- ja paperiteollisuudelle. 

Kuljetuspalveluissa pyrimme toimimaan asiakaslähtöisesti niin, että kuljetuspalvelumme ovat kustannustehokkaita ja joustavasti asiakkaiden tarpeisiin mukautuvia. Pitkäaikaiset asiakassuhteemme monien teollisuuden toimijoiden kanssa perustuvatkin luotettavaan yhteistyöhön, joka pohjautuu ammattitaitoiseen työvoimaan, korkealaatuiseen toimintaan ja tehokkaaseen kalustoon. 

Käyttämämme kuljetuskalusto on myös vähäpäästöistä ja koulutamme kuljettajiamme jatkuvasti taloudellisen ajon ja energiaa säästävien kuljetustapojen käyttöön. Pyrimme omalta osaltamme pysymään kuljetusalan kärkiyrityksenä niin palvelumme laadun, käytettävän kaluston, kuin henkilökunnan ammattitaidonkin osalta ja kehitämmekin toimintaamme jatkuvasti vastaamaan paremmin asiakkaidemme tarpeita. 

Laadukkaan toimintamme takeena ovatkin tyytyväisten asiakkaiden lisäksi tilaajavastuusta kertova Luotettava kumppani -sertifikaatti. 

2. Bioenergian myynti ja toimitus 

Myymme ja toimitamme bioenergiaa erilaisten voimalaitosten tarpeisiin kustannustehokkaaseen hintaan. Hake, kuori,kuivahake ja erilaiset sekoitukset. Bioenergian toimituksesta vastaavat tietysti luotettavat ja täsmälliset kuljetuspalvelumme. Ota yhteyttä ja kysy meiltä lisää tarjoamistamme bioenergian palveluista! 

Olemme PEFC -metsäsertifioitu yritys, mikä tarkoittaa että olemme osaltamme mukana metsien kestävään hoitoon tähtäävässä toiminnassa. PEFC -sertifikaatin puutavaran seurantaa koskevilla vaatimuksilla taataan, että puuraaka-aine on peräisin sertifioiduista metsistä, joten voit olla varma että bioenergiamme tuotantoketjussa on otettu huomioon kestävän metsänhoidon kriteerit. 

3.Bioenergian terminaalipalvelut 

Terminaalipalveluihimme kuuluvat muiden toimijoiden bioenergiajakeiden varastointi ja oikea-aikainen kuljetus asiakkaalle sopimuksen mukaan.